Fakta om ADHD -medisiner

Barnet ditt har nylig bestemt seg for å ha ADHD. Før du bestemmer deg for et valg med hensyn til behandlingsbeslutninger; det er realiteter om ADHD -resepter du bør vite. Å bestemme seg for utdannede valg om behandlingsplaner og medisiner kan i virkeligheten være kontrasten mellom liv og bortgang for barnet ditt.

Virkeligheten om ADHD -medisiner og den potensielle ulykken de kan forårsake ungdommer er urovekkende. Medisiner som anbefales for å behandle bivirkninger av ADHD er enten energizer eller amfetaminbasert.  kjop-tramadol-online-i-norge/

Selv om ADHD -legemidler kan virke på visse bivirkninger av ADHD, må foresatte vurdere om løsningen er mer beklagelig enn infeksjonen.

Tenk på de medfølgende realitetene angående ADHD -medisiner:

Forfriskende baserte resepter inkluderer Attenta, Ritalin, Ribifen og Concerta. Dette er medisiner for psyko -energizer. Psycho energizer-legemidler var opprinnelig beregnet på bruk på de mest alvorlige lidenskapelige problemene: Bipolare problemer og schizofreni.

Energizer -baserte tilfeldige effekter inkluderer: dampet mage, berøring, sinnstilstand, sviende hjerteslag, tap av trang, migrene, angst og elendighet.

Andre, enda mer lang rekkevidde problemer som disse medisinene gjør, er: karakterendringer, fremgang av fanatiske impulsive manifestasjoner, trekking fra kjære og til og med koronarsykdom og forbipasserende.

Amfetaminbaserte medisiner inneholder følgende: Adderall, Dexadrin og Strattera. Strattera, en energizer, ble laget for voksne bare for ADHD, men det er kanskje den mest generelt anbefalte medisinen til barn.

Resultatene av Strattera inkluderer slapphet, kvalme og spying, ustabilitet, tumult, søvnmangel, tap av trang og migrene.

Ekstra realiteter om ADHD -resepter som foresatte bør vite:

Adderall, vanligvis brukt i USA, nektes i Canada. Kanadiske spesialister har ansett det som utrygt for barn.

Studier viser ikke utelukkende at forbigående virkninger av ADHD -legemidler muligens er skadelige, men langdistansekonsekvenser virker som farer.

Langtidsvirkninger inkluderer, men er ikke begrenset til: fravær av vanlig psykisk helse hos ungdom og tenåringer, elendighet og mistanke, fiendskap, koronarsykdom, hypertensjon og til og med selvdestruksjon.

Selv om du kjenner til virkeligheten om ADHD -legemidler, kan det tenkes at din unge ikke blir skadet, men vet at det er forskjellige alternativer.

Mange verger går til homøopatiske løsninger for behandling av ADHD. Homøopatiske kurer har møtt en utrolig prestasjon, og foresatte innser at barnet ikke er utsatt for noen skadelige tilfeldige effekter.

Når du vurderer behandlingsalternativer for ungen din, vil ideell kjennskap til realiteter om ADHD -legemidler og deres mulige skade, kombinert med å kjenne forskjellige medisinvalg, for eksempel krydder og alle omfattende medisiner som homøopatiske kurer, tillate deg å bestemme deg for kunnskapsrike og underviste valg i med hensyn til ditt barns fremtidige velvære.

Leave a Comment

Your email address will not be published.