Medisinske feil – den ledende årsaken til utilsiktede dødsfall i Amerika

Hearst Newspapers har komponert en bred artikkel om hvor omfattende kliniske forvekslinger er og hvordan de er hovedårsaken til uhell i USA. Du kan lese historien på nettstedet til Seattle Post Intellingencer.

Artikkelen uttrykker at 98 000 individer går konsekvent videre fra kliniske slip-ups. Dette er mer enn antallet mennesker som ble drept i de 11. september psykologiske militante angrepene på World Trade Center. I tillegg kapitulerer over 99 000 pasienter for å få kontaminasjoner fra klinikken, og de aller fleste av disse pasientene kan tydelig forebygges.

Hearst rapporterer at det er en gjennomgripende "røykskjerm" blant klinikkene med hensyn til detaljering av glidninger og forholdene som omfatter pasienter som kan forebygges. Tilsynelatende blant stater som interesserer seg for helsehjelp, er det bare 20% av akuttklinikkene som deltar. Du vil føle at den kliniske oppsiktsvekkende dødsinnsikten ville gi noen motivator til de fleste, hvis ikke disse akuttmottakene, til å delta i et oppdrag som er ment å redusere feil og unngå overflødige feil.

Forekomsten av Michael Blankenship

En 15 år gammel gutt så etter tannbehandling på tannlegesenteret i en bemerkelsesverdig og sterkt ansett akuttklinikk som representerer betydelig autoritet i behandling av barn. Michael Blankenship hadde kjemisk ubalanse, men han fikk standardbehandling på denne legevakten.

På det tidspunktet da Michael ble løslatt begikk den medisinske klinikkens sjef pediatrisk spesialist en dødelig feil. Hun anbefalte en Fentanyl "pine -løsning" siden Michaels mor utdannet klinikken om at barnet hennes viste seg ikke i stand til, eller ikke ville, innta oral medisin på grunn av hans kjemiske ubalanse. Denne virkeligheten hadde i tillegg blitt registrert i Michaels grafår tidligere.

Tannlegen anbefalte Fentanyl, et ekstremt intens opiat som er beregnet på å behandle konstant plagende pasienter. Som angitt av medisinens varselmerke, bør Fentanyl aldri godkjennes av en beroligende pasient som en ungdommelig 15 år gammel gutt som ikke hadde noen erfaringer med bruk av opiatmedisin gjennom en betydelig tidsperiode. Dessuten bør medisinen aldri brukes til å behandle intens plage eller pine etter en medisinsk prosedyre avhengig av situasjonen.
Hearst   kjop-adderall-online-i-norge/

Mikaelen til Michael gjorde som beskrevet. Morgenen etter ble Michael oppdaget død på rommet sitt. Fentanyl -reparasjonen formidlet så mye opiat til Michaels rammeverk at det forårsaket respiratorisk fangst og dette forårsaket hans bortgang. Som du kan se for deg, er Michaels mor knust.

Hele familien opplever for øyeblikket hva som var en virkelig forebyggende blanding. Det burde aldri ha skjedd hvis det var passende beskyttelse som ble satt opp av medisinsk klinikk.

En tannlege valgte å godkjenne en dødelig del av et opiat som aldri burde vært anbefalt. Tannlegespesialisten trengte bare å rådføre seg med Physician Desk Reference (en referansebok som de fleste leger har på kontoret) for å finne ut at det var omtrent 5 advarselsskilt for Michaels situasjon som ville ha utdannet en fornuftig dyktig spesialist om at medisinen ikke burde være brukes av enhver fantasi.

Hva ville vi være i stand til å gjøre som allmennhet for å unngå kliniske sammenblandinger? Det viktigste å ta opp er å formidle hvor dominerende feilsteg er på våre akuttmottak i dag. Spesialistene og den statlige kliniske tilknytningen går imidlertid på en pålitelig måte for å unngå å ta hensyn til disse hjernens desensibiliserende innsiktene ved å hevde at spesialister burde være trygge for feil, slik at juridiske rådgivere ikke kan saksøke og få juryavgjørelser på millioner dollar.

Jeg har aldri sett en avgjørelse på flere millioner dollar mot en spesialist eller medisinsk klinikk som ikke inneholdt et fryktelig fysisk problem eller unødvendig død av en pasient. På det tidspunktet når uforsiktige leger og klinikker manger og dreper, forårsaker de en betydelig grad av plager, plager og vanligvis et bredt behov for fremtidig klinisk vurdering.

Bare et par år før Washington State Medical Association forfulgte et kraftig oppdrag for å begrense skader som kan gjenopprettes i tilfeller av klinisk uforsiktighet. Spesialistene hevdet at leger forlot staten i rekordmange lys på grunn av absurde beskyttelsesutgifter. Handlingen ble tilstrekkelig knust av innbyggerne i Washington. Likevel er ordet at WSMA arrangerer sitt neste angrep i årene som kommer.

Artikkelen av Hearst har igjen brakt spørsmål frem på et problem som ingen, ikke nabolaget og offentlige myndigheter har sluttet seg til, gjennom åpen omtanke og kloke avsløringslover. Forutsatt at klinikker måtte rapportere alle hyppighet av uforsiktighet, godtar jeg at det ville blitt gjort mer for å holde seg borte fra forvekslingene. Imidlertid har medisinsk industri fortsatt å kjempe mot fornuftige avslørings- og avsløringslover.

	

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *